Проф . Денерис Таргариен

Go down

Проф . Денерис Таргариен

Писане by Проф. Таргариен on Съб Мар 01, 2008 7:48 am

Денерис Таргариен

Име - Денерис / Дани / Таргариен

Години - Скоро навършени 18

Семейно положение - Неомъжена

Пост в училището - Директор

Кръв - Чистокръвна

Завършила в - Линерис

В дом - Драйърнис


Външен вид :
Денерис има сребристо - златиста права коса , стигаща до кръста . Очите й са елипсови , лилави като аметисти . Висока , но не твърде . Слаба . Обича да се облича в лилаво , червено и някои бледи цветове .

Характер :
Дани е амбициозна , смела , решителна и леко избухлива . Притежава главните качества на Драйърнис , макар и да си има недостатъци . Мрази затворени помещения , както и да бездейства . Освен да лети , тя владее и мъгълска езда ,защото изпитва симпатии към конете .

История :
Бащата на Денерис , Ерис Таргариен е бил директор на Линерис в продължение на 15 години . За жалост не е бил добър директор . Когато вече всички знаели , че Ерис е склонен към лудост и вреди на училището , се опитали да го отсранят от поста . Директорът се разбяснял и започнал да праща проклятия по всички , било то хора от министреството или първокурсници . Накрая някой го поразил с " Авада Кедавра " , но все още не се знае кой .
След смъртта на Ерис настанала суматоха кой да бъде директор . Министърът не откривал никой подходящ и настъпил хаос . Накрая министерството направило нещо съвсем неочаквано - обявило , че този път директорския пост ще се предаде по наследство . Денерис имаше двама братя , Визерис и Регар , но и двамата бяха умрели - Регар в дуел , а Визерис - в бунт на смъртожадните , затова оставаше Дани да е законният наследник на Линерис . Smile
Освен това преди смъртта си Визерис й бе дал 3 драконови яйца , пазени от поколения - драконите вече са много редки . Всвки Таргариен , на който били принадлежали яйцата се опитвал да ги накара да се излюпят , но всеки път - без успех . Но в деня , в който министърът провъзгласил Денерис за директор на Линерис , те се излюпили . Три дракона - Зелен , бяло - жълт и черен . Дани нарекла зеления Регал , жълто - белия Визерион , а черния - Дрогон . Сега те са постоянно с нея и скоро ще станат големи колкото истински дракони .

Допълнително :

Любим цвят - Червен

Магическа пръчка - Черна , със сърцеструна от дракон

Метла - Ще си купува нова

Сова - Ще си купува

Метаформаг - Може само да сменя отенъците на косата и очите си

Зоомаг - Бял вълк

Снимка:


_________________
avatar
Проф. Таргариен
Директор

Брой мнения : 62
Местожителство : Училище " Линерис "
Пост : Директор
Покровител : Дракон
Registration date : 23.02.2008

Вижте профила на потребителя http://lineris.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите